- 400 g hermetiske tomater
- 1 pakke Santa Maria Spice Paste For Veggie Tacos
- 1 liten boks sorte bønner skylt (175g)
- 1/2 rødløk finhakket
- 1 håndfull revet ost gjerne plantebasert
- 1 håndfull fersk spinat
- 1 pakke Santa Maria Tortilla Corn & Wheat
- 1 glass Santa Maria Tomatillo Salsa
Ha de hakkede tomatene i en kjele sammen med spice pasten og la småkoke i 10 minutter.
I mellomtiden skyller du bønnene, heller de ut på et skjærebrett og bruker en gaffel for å smuldre de litt.
Finn fram tortillaene og klipp en snitt inn til midten i alle.
Hell tomatillo (den grønne salsaen) på 1/3 av tortillaen, og den varme tomatsausen på de resterende 2/3. Topp tomatillo-delen med spinat og rødløk, de moste bønnene på halve tomatsaus-delen og resten med ost. Brett tortillaen fra spinat og løk-delen, over bønne-delen og til slutt oste-delen. (Se video av dette på Instagram)
Stek tortillaene i en oljet panne med ostesiden ned først, så de limes sammen. Snu når den har fått en gyllen farge under.
Server veggie tacosene med resten av tomatsalsaen i små dyppeskåler og nyt en herlig taco med masse smak.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.