- 400 g potet uten skall, i små terninger
- 1 dl yoghurt gjerne NATURLI' Joe'Kurt naturell
- 1 ss aioli gjerne NATURLI' aioli
- 1/2 rødløk finhakket
- 2 ss kapers
- 1 vårløk hakket
- 1 skvis sitron etter smak
- 1 ss dijon sennep
- 1/2 ts salt etter smak
- pepper etter smak
Kok potetene uten skall i terninger i ca 10 minutter, la gjerne dampe av seg litt før du fortsetter.
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt, pepper og sitron. Hvis du vil ha en sterkere versjon kan du også ha i litt frisk chilli.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.