Burger
- 2 NATURLI' burgere fryste eller ferske
- stekeolje
- salt og pepper
Glaze
- 1 tommelfingerstor bit ingefær revet
- 1 chili finhakket
- 2 ss lønnesirup
- 2 ss brunt sukker
- 3 ss tamari / soyasaus
- 1/2 lime kun saften
Agurksalat
- 1 agurk
- 1/4 ts salt
- 2 hvitløksfedd revet
- 1/2-1 chili finhakket
- 1/2 ss olivenolje
- 1/2 ss tamari /soyasaus
- 1/2 ss riseddik
- 1 ts sesamolje
- 1/2 ss sukker
- 1/4-1/2 lime kun saften
Tilbehør
- 1/2 avokado i skiver
- 4-6 ss kimchi ferdigkjøpt eller hjemmelaget, sjekk etikett for vegansk ved behov
- spisskål/hjertesalat/salatblad
- sesamfrø valgfritt
- frisk vårløk i skiver valgfritt
Agurksalat:
Start med agurksalaten: Lag skiver av agurken med mandolin eller ostehøvel. Legg i et dørslag, strø over salt og la stå i vasken i rundt 10 minutter for å væske av seg. Rør deretter sammen resten av ingrediensene til salaten og bland med agurken. Sett kaldt frem til servering.
Montering
Legg salatblader utover et serveringsbrett, legg på en spiseskje med kimchi per blad, deretter biter av burgerne. Legg gjerne på en skive avokado, deretter agurksalaten, sesamfrø og eventuelt vårløk. Spis med en gang.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.