Brunt lag
- 1 liten boks sorte bønner (175g uten vann)
- 1 glass Santa Maria taqueria salsa
Hvitt lag
- 200 g rømme gjerne plantebasert
Gult lag
- 1 glass Santa Maria peach & chili salsa
- 1/2 mango i små terninger
Grønt lag
- 2 avokadoer i små terninger
- 1 lime kun saften
- 1 neve koriander hakket
- 1 grønn chili finhakket, eller syltet jalapeno etter smak
- 1/2-1 ts salt
- 1/2 ts hvitløkspulver valgfritt
- 1/4 ts pepper valgfritt
- 2 håndfuller salatblader hakket
- 1 glass Santa Maria tomatillo salsa
Rødt lag - Pico de gallo
- 10 cherrytomater hakket
- 1/2 rødløk finhakket
- 1 lime saften av
- 1 neve koriander hakket
- 1 ts salt
- 1 ts lønnesirup valgfritt
Topping og tilbehør
- 2 vårløk finhakket
- 2 ss oliven helst kalamata, i skiver
- 1 pose tortillachips
Grønt lag:
Lag guacamolen. Bland sammen avokado, lime, koriander, chili, salt, hvitløkspulver, og pepper i blandingsbollen. Legg dette som neste lag i glassbollen. Skyll blandingsbollen.
Legg et lag med salatblader oppå guacamolen.
Hell tomatillo-salsaen over salatbladene.
Rødt lag:
Bland sammen hakkede cherrytomater, rødløk, lime, koriander, salt og lønnesirup. Legg dette som neste lag.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.