Salat
- 1 stor boks hermetiske linser skylte (230g uten lake)
- 2 rabarbra i tynne skiver
- 1 liten bunt asparges i 1 cm tykke biter
- 10 jordbær delt i fire
- 200 g cherrytomater delt i fire
- 1 håndfull basilikum grovhakket
Dressing
- 3 ss lønnesirup
- 3 ss olivenolje
- 2 ss balsamicoeddik
- 1 skvis sitron kun saften
- salt og pepper
Topping
- 150 g fetaost, gjerne plantefeta se hannelene.no/plantefeta
- basilikum
- 1 god neve blåbær (valgfritt)
- ristede gresskarkjerner (valgfritt)
- chiliflak (valgfritt)
Ha alle salatingrediensene i en stor bolle. Legg i et dørslag frem til du er klar til å servere, dersom det tar en stund, så får ingrediensene saftet av seg litt.
Bland sammen dressingingrediensene.
Når du er klar til å servere, ha salaten i en serveringsbolle, hell over dressingen og bland, topp med feta og basilikum, og gjerne blåbær, gresskarkjerner og chiliflak.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.