- 1 boks hermetisk jackfrukt (i brine ikke i sirup) Boksen min var 400 g
- 200 g hermetiske tomater tilsvarer en halv stor boks
- 1/2 - 1 pose tacokrydder etter smak
- 1 dl vann
- 4 tacolefser
- salat eller finsnittet rødkål Kål holder seg lengre på tur
- hummus
- syltet rødløk Se tips lengre oppe i turguiden om du vil lage på tur
Dette forbereder du hjemme:
På tur:
Ha jackfrukten i panna og stek til den har blitt litt mørkere i fargen og noe av vannet har dampet bort. Hell over tomater, krydder og vann og la det koke inn på lav varme.
Når vannet har kokt inn er du klar til å servere. Ha litt salat eller kål, samt hummus i tortillaen, deretter jackfrukten og topp med syltet rødløk. Nyt!
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.