Gå tilbake
+ porsjoner

VegeTurmat - Slik lager du pestosnurrer på tur

Pestosnurrer er en av mine mest populære oppskrifter, og her har du en kjempe lett metode for å lage de på tur. De blir bare SÅÅ gode!
No ratings yet
Skrive ut Med video
FORBEREDELSESTID: 5 minutter
KOKETID: 10 minutter
Total tid: 15 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4 porsjoner
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 1/2 pizzadeig ferdig
  • 3 ss pesto
  • 1 håndfull plantebasert ost
  • stekeolje

Fremgangsmåte

Dette forbereder du hjemme:

  • Rull ut pizzadeigen og smør pesto over hele flaten. Dryss over osten. Rull sammen til en pølse og pakk inn i bakepapiret den kom i.

På tur:

  • Del deigen i ca 2-3 cm tykke skiver. Ha stekeolje i en stekepanne og sett primusen på medium varme.
  • Stek pestosnurrene i 3-5 minutter på hver side, til de blir gyllene og osten smelter. NYT! :)
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Oppskriftsvideo

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.