Varm oljen i en kjele, og ha i løk, hvitløk og ingefær. La det frese til løken er myk og blank.
Tilsett currypasten, og rør godt. La den frese med løken i et halvt minutt. Tilsett deretter resten av ingrediensene, utenom kikertene, og la det koke opp. La det småkoke i 10 minutter, eller lenger hvis du har tid.
Tilsett kikerter, og smak eventuelt til med mer krydder.
Server gryten som den er, eller topp med tilbehøret du ønsker.
Merknader
* Plantebaserte yoghurter har varierende søthetsgrad. Jeg liker best de tykke greske, og pleier å røre i litt presset sitron eller lime før servering for å tilføre litt mer syrlighet.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.