- 1-2 ss chilipulver
- 2 ss paprikakrydder
- 2 ss spisskummen
- 1 ss chiliflak
- 1 ss hvitløkpulver
- 1 ts malt koriander
- 1 ts salt
- ½ ts sort pepper
Bland alt sammen, oppbevar i tett beholder.
Mengden her er det litt vanskelig å si noe om, da det er opp til deg hvor kraftig smak du ønsker. Stort sett holder vel dette til minst fire middager her i huset, men jeg lager ofte en større porsjon så jeg kan ha ferdigblandet tacokrydder en stund.
TIPS:
Ferdigkjøpt tacokrydder inneholder ofte kunstig søtningsstoff, så hvis du savner den smaken, kan du for eksempel søte retten med litt lønnesirup, honning eller sukker.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.