Varm olje i en vid kjele. Ha i løk og stek til den blir blank.
Tilsett gulrøtter, stangselleri, tomatpure og la frese i 5 minutter. Rør innimellom.
Finn en stekepanne, varm litt olje og stek NATURLI' shape me minced til den har blitt ganske brun.
I grønnsaksblandingen tilsetter du i mellomtiden hermetiske tomater, rødvin, vann, buljong og krydder. Ha i vegetardeigen når den er ferdig.
La bolognesen småkoke i 20-30 minutter, til vannet har kokt inn og den har en medium tykk konsistens. Etterfyll med mer væske om det koker tørt, før du er klar til å spise. (Den blir selvsagt minst like god om den får stå og kose seg lenge).
Kok pasta etter instruksjonene på pakken.
Smak til bolognesen med salt og pepper, og eventuelt litt sukker hvis den er litt syrlig. Så er det bare å nyte, topp gjerne med frisk basilikum og https://vegetarentusiast.no/parmvegan