Gå tilbake

Brødsmuler

Slik lager du brødsmuler av gammelt brød
No ratings yet
Skrive ut
FORBEREDELSESTID: 5 minutter
KOKETID: 20 minutter
Total tid: 25 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • gamle brødskiver

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 120 grader.
  • Skjær brødet i skiver, ha over på et stekebrett og tørk i ovnen i ca 20 minutter. Snu skivene underveis. ⁠
  • La de svalne og ha deretter skivene i en foodprosessor. Kjør til de er så finkornet så du ønsker. Oppbevar i en lufttett beholder i en måned i romtemperatur.⁠

Merknader

Brødsmuler er perfekt til oppskriften Knasende Katsu!
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.