Sett grillen på 250℃
Del tomatene i to, bland dem med olje, havsalt, krydder og liquid smoke. Pensle en ildfast form egnet for grill med olje. Ha tomatene i formen og grill i 15-20 minutter, til de er godt stekt, men ikke brent.
Del auberginen i 1 cm tykke skiver på langs, dryss over godt med salt og la det stå i 20 minutter for å gjøre auberginen fastere. Skyll deretter av saltet med vann, tørk og pensle skivene med olivenolje. Ha litt salt på skivene igjen, denne gangen for smak.
Når tomatene er ferdig, la grillen stå på samme temperatur. Pensle grillristen med stekeolje og stek aubergineskivene i ca 3 minutter på hver side, til du har fine grillstriper uten at auberginen har blitt veldig myk.
La skivene kjøle seg ned før du begynner montering, så du ikke brenner deg.
Montering: Ha en god spiseskje hummus på hver aubergineskive, deretter 2-3 grillede cherrytomater. Krydre med salt og pepper og rull skiven sammen.
Finn frem et middels stort serveringsfat og bred yoghurt på fatet. Fordel auberginerullene på yoghurten. Fordel deretter resten av tomatene, kikerter, syltet rødløk og koriander på toppen.
Ringle gjerne balsamico og chiliflak over til slutt og server med godt brød til.