- 1 brokkoli i små buketter, kutt også stilken i små tynne biter
- ½ rødløk finhakket
- 1 fast eple i små biter, feks. pink lady, jeg bruker skallet også
- 1 håndfull rosiner gjerne økologiske
- 40 g pekannøtter hakkede og ristede, eller bruk andre nøtter om du vil (en god neve)
- 150 ml aioli eller majones gjerne plantebasert
- ½ ts salt
- pepper
- granateple valgfritt, til pynt
Del brokkolien i små buketter, skrell deretter stilken for det ytterste laget og del den i små biter.
Bland så alt i en stor bolle, og smak til med salt og pepper. Dryss gjerne granateple på toppen, det blir lekkert og gir en god syre.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.