Gå tilbake
+ porsjoner

Gløggsangria - julens diggeste drink

Gløgg og sangria, kan det egentlig bli bedre? Nope, tenkte ikke det nei!
Dersom du vil ha denne alkoholfri er det bare å droppe likøren og bruke alkoholfri gløgg og ingefærøl:)
5 from 4 votes
Skrive ut
FORBEREDELSESTID: 10 minutter
Total tid: 10 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 6
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 1 flaske sterkvingløgg i vinmonopolets standardutvalg
  • 750 ml tranebærsjuice heter cranberry på engelsk og i noen norske butikker står det på engelsk i stedet.
  • 2 appelsiner saften av
  • 1 dl cointreau eller annen appelsinlikør (kan sløyfes)
  • 7 dl ingefærøl
  • 1 lime saften av
  • isbiter
  • Valgfri pynt: Limeskiver, clementin/appelsinskiver, stjerneanis, mynte, sukker rundt glasset, kanelstenger vær kreativ:)

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingredienser i en stor punchbolle eller bakebolle.
  • Ha i godt med isbiter og friske fruktskiver i glassene eller i muggen, og server med god julemusikk i bakgrunnen.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.