- 6 stk dadler gjerne de store medjool-dadlene
- 2 ss peanøttsmør eller annet nøttesmør
- 50 g sjokolade smeltet
- flaksalt (obligatorisk)
Andre toppingforslag
- hakkede nøtter, kokosmasse, kakaobiter, frosne bær i biter, sesamfrø
Del daddelen på langs slik at du får tatt ut steinen, men ikke del i to.
Fyll så hver daddel med ca.1 ts nøttesmør, og dytt deretter litt sammen.
Dypp hver daddel i smeltet sjokolade, gjerne bare den ene siden for at det skal bli mindre klissete når man spiser. Legg på et bakepapir.
Strø over hakkede nøtter og et dryss flaksalt. Flaksalt er nærmest obligatorisk.Sett i fryseren i minst en halvtime. Spis rett fra fryseren, eller oppbevar en ukes tid i kjøleskap etter innfrysing.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.