Gå tilbake
+ porsjoner

Minisnickers - fra En skikkelig digg kokebok 3

Fantastiske små godbiter som passer som snacks hele året! Oppbevares i fryseren og smaker best når de er kalde. Disse forsvinner fort, så lag gjerne dobbel eller trippel oppskrift.
5 from 4 votes
Skrive ut
FORBEREDELSESTID: 10 minutter
I fryseren: 30 minutter
Total tid: 40 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 6 biter
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 6 stk dadler gjerne de store medjool-dadlene
  • 2 ss peanøttsmør eller annet nøttesmør
  • 50 g sjokolade smeltet
  • flaksalt (obligatorisk)

Andre toppingforslag

  • hakkede nøtter, kokosmasse, kakaobiter, frosne bær i biter, sesamfrø

Fremgangsmåte

  • Del daddelen på langs slik at du får tatt ut steinen, men ikke del i to.
  • Fyll så hver daddel med ca.1 ts nøttesmør, og dytt deretter litt sammen.
  • Dypp hver daddel i smeltet sjokolade, gjerne bare den ene siden for at det skal bli mindre klissete når man spiser. Legg på et bakepapir.
  • Strø over hakkede nøtter og et dryss flaksalt. Flaksalt er nærmest obligatorisk.
    Sett i fryseren i minst en halvtime.
  • Spis rett fra fryseren, eller oppbevar en ukes tid i kjøleskap etter innfrysing.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.