CÆSARDRESSING:
- 4 ss kapers
- 6 ss majones gjerne plantebasert
- 1 ss eplecidereddik
- 2 hvitløksfedd revet el. finhakket
- litt pepper
KRYDREDE KIKERTER:
- 230 g kikerter hermetiske, tilsvarer en boks (skylt)
- ½ sitron saften
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts kyllingkrydder ev. tandoori
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
TILBEHØRSFORSLAG:
- 1 hjertesalat grovhakket
- 1 neve brødkrutonger
- 2 tomater i skiver
- 1 avokado i terninger el. skiver
- syltet rødløk el. kimchi s. 166
- chiliflak
- 4-6 tacolefser store er enklest
- bladpersille hakket eller annen urt (valgfritt)
Miks dressing ved å knuse de fleste kapersene med en gaffel eller skje, og visp deretter alle ingrediensene til dressingen sammen.
Bruk en blandebolle og vend kikertene i sitron og krydder.
Legg alt lagvis i en stor tacolefse og nyt! Til tur? Brett gjerne som en burrito med tette ender om og ha aluminiumsfolie rundt hele. Husk kniv til å dele på midten.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Kalorier: 352kcal (18%) | Karbohydrater: 45g (15%) | Protein: 11g (22%) | Fett: 16g (25%) | Mettet fett: 3g (19%) | Flerumettet fett: 4g | Enumettet fett: 8g | Transfett: 0.003g | Kolesterol: 1mg | Natrium: 766mg (33%) | Kalium: 881mg (25%) | Fiber: 12g (50%) | Sukker: 6g (7%) | Vitamin A: 2600IU (52%) | Vitamin C: 31mg (38%) | Kalsium: 135mg (14%) | Jern: 4mg (22%)
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.