Ta frem alle grønnsaker du trenger å bruke opp, og finn frem et litermål.
Kutt deretter grønnsakene i terninger, og legg direkte i litermålet underveis. Dersom du har litt mer eller litt mindre, går det helt fint.
Bruk en stor gryte, helst med slippbelegg. Stek grønnsakene i olje på høy varme til de har blitt litt myke, i ca. 5 minutter.
Tilsett resten av ingrediensene utenom spinat, og la det koke under lokk i 10–15 minutter til pastaen er ferdig og du har en ganske tykk blanding. Husk å røre underveis, og fyll på med vann om du ser at det trengs.
Tilsett så spinat, og rør godt. Server med ønsket topping. Jeg har alltid noen oliven nederst i et glass jeg må bruke opp, og synes det passer kjempegodt til. Dette er en ganske mild rett som er veldig barnevennlig, og da er alltid mitt tips å ha chiliflak på bordet for å kunne justere selv.
Ønsker du retten enda mer mettende, sjekk ut superdippen!