Sett ovnen på 225 grader over og undervarme
Kutt blomkålen i medium buketter, og rør sammen kikertmel og vann til det ikke er klumper i en beholder du kan dyppe blomkålen i. Ha brødsmuler i en annen beholder.
Dypp så blomkålen først i kikertvannet, deretter i brødsmulene, og legg på et bakepapirkledd bakebrett. Stek i ca 25 minutter.
Visp sammen maisstivelsen og vann i en egen liten beholder med en gaffel.Ta så en liten kjele og bland de andre ingrediensene til dressingen i den. Rør med en visp, tilsett maisstivelsesblandingen til slutt. Varm opp dressingen på medium varme, rør ofte. Den er ferdig etter ca 10 minutter når den har blitt blankere, mørkere og ganske seig. Smak til med mer sødme eller styrke etter dine smaksløker.
Når blomkålene er ute av ovnen bør de få hvile i noen minutter, før du blander de sammen med nesten all dressing i en stor bolle. Det er ganske mye dressing, men jeg ville heller at du får noe til overs, den holder fint noen dager i kjøleskapet.
Flytt så over i en passende serveringsskål, og topp med lime, vårløk og sesamfrø. NAM!