- 100 g ramsløk skylt og tørket lett
- 250 g salt jeg brukte maldonsalt
Kjør ramsløken til en masse i en blender eller foodprosessor. Tilsett så saltet og bland godt.
Ha alt på en bakeplate, bruk gjerne folietrikset i videoen over for å få et tynt lag utover.
Stek i ovnen på 50 grader i 7-8 timer til alt er helt tørt. Bruk gjerne en tresleiv i åpningen av ovnen for å slippe ut noe damp underveis. Jeg gjorde dette de første 6 timene, og jeg rørte også underveis et par ganger.
Når alt er helt tørt kan du kjøre den så fint du vil i en mikser en gang til. Holder i evigheter, men kan brukes på alt, så egentlig ikke.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.