- 1 stor boks kikerter skylt, (230g)
- 1,5 dl smooth peanøttsmør med bare peanøtter og salt
- 0.5 dl lønnesirup
- 1 ts ekte vaniljepulver (evt 2 ts vaniljeekstrakt)
- 1 ts bakepulver
- 1/4 ts salt
- 100 g små sjokoladebiter
Sett ovnen på 175 grader over og undervarme
Ha alle ingredienser utenom sjokoladebitene i en foodprosessor (du kan bruke stavmikser også, men det tar lengre tid) og bland godt.
Miks så inn sjokoladebitene ved å pulsere med maskinen, eller bare røre de inn med en skje.
Form så små boller, ha gjerne litt vann på hendene. Jeg liker de best når de er ganske runde, men du kan også forme de litt mer avlange om du vil.
Stek i 10 minutter. Kan oppbevares i en tett beholder i opptil en uke i romtemperatur eller fryses.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.