Skyll risen godt under rennende vann så du får ut noe av stivelsen i risen.
Ha ris og vann i en kjele, la det koke opp, senk så temperaturen til det så vidt bobler. La risen koke under lokk i 10 minutter. Når den er ferdig, slår du av varmen og rører inn riseddik, sukker og salt. Sett risen til avkjøling mens du lager resten.
Kutt alle grønnsaker ferdig, og bland marinaden sammen i en egen skål.
Press tofuen (hvis du bruker tofu) litt tørrere med kjøkkenpapir, og skjær den i ønskede biter. Bland maisenna og salt i en skål, og vend tofuen i blandingen.
Varm oljen i en stekepanne – den skal dekke bunnen i pannen – og stek tofuen i cirka 10 minutter, til den er sprø og fin på alle sider. Like før servering heller du marinaden over bitene. Du kan også servere marinaden som en saus ved siden av.
Ha majones, sriracha og limesaft i en liten bolle, rør sammen.
Server med ønskede grønnsaker og gjerne topp med sriracha- eller chilimajones.