- 10 store dadler gjerne store medjool dadler, ved små dadler bruk 15 stk
- 2,5 dl valnøtter ca 125 gram
- 3,5 dl havregryn ca 120 gram, bruk glutenfrie ved behov
- 1 stor gulrot revet
- 1 ts lønnesirup (valgfritt)
- 1 ts kanel
- 1/4 ts revet muskattnøtt (valgfritt)
- 1 klype salt
Bruk en foodprosessor og kjør valnøttene først til de er grovhakket men ikke mel.
Ha i resten av ingrediensene og kjør de til en jevn masse. Er deigen for klissete til å lage en ball, så ha i mer havregryn.
Rull små boller, og oppbevar i kjøleskapet opp til en uke.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.