Gå tilbake
+ porsjoner

Potetsalat med en tvist

Denne potetsalaten er skikkelig god, og har en liten tvist. Jeg har nemlig i både kapers og dijonsenep. Dette gir ett innslag av salt i den ellers ganske kremete salaten som funker skikkelig bra!
No ratings yet
Skrive ut
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4 people
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 400 g potet uten skall, i små terninger
  • 1 dl yoghurt gjerne NATURLI' Joe'Kurt naturell
  • 1 ss aioli gjerne NATURLI' aioli
  • 1/2 rødløk finhakket
  • 2 ss kapers
  • 1 vårløk hakket
  • 1 skvis sitron etter smak
  • 1 ss dijon sennep
  • 1/2 ts salt etter smak
  • pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok potetene uten skall i terninger i ca 10 minutter, la gjerne dampe av seg litt før du fortsetter.
  • Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt, pepper og sitron. Hvis du vil ha en sterkere versjon kan du også ha i litt frisk chilli.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.