Eplene
- 2 epler i terninger
- 2 ss smør
Crisp
- 4 ss smør
- 2 dl havregryn store
- 4 ts sukker
- 2 ts kanel
Valgfri topping
- vaniljedessert f.eks den fra Alpro som tåler romtemperatur
På tur
Sett primusen på medium varme, bruk en stekepanne og ha i smør for å steke eplene. Del opp eplene og ha i når smøret har smeltet. Stek til de blir myke, men ikke helt mos. Det er fint om de har litt tyggemotstand.
Ta ut eplene og fordel til antall porsjoner.
Ha smøret til crispen i panna. Når det har smeltet har du i det tørre du har blandet sammen hjemme. Rør innimellom.
Når crispen har blitt gyllen men ikke svidd, fordeler du den på eplene. La den svalne i noen minutter, da blir den også mye mer knasende.
Server gjerne med alpro sin vaniljesaus ettersom den tåler å være i romtemperatur før åpning. Fyr opp kaffekjelen og NYT!
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.