Go Back
+ servings

VegeTurmat - Slik lager du pekan- og kanelsnurrer på tur

Dette er en helt perfekt dessert til turmaten. Det smaker som nystekte gourmet-gifflar!
Det som er så deilig med denne oppskriften er at du kan bruke halve pizzadeigen til lunsj/middagsmat og den andre halvparten til dessert! Genialt - om jeg får si det selv! :)
4 from 1 vote
Print Med video
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 3 porsjoner

Ingredienser

  • 1/2 ferdigkjøpt pizzadeig gjerne firkantet for enklere rulling
  • 2 ss smør jeg bruker plantebasert
  • 2-3 ts kanel
  • 2-3 ss sukker
  • 1 håndfull pekannøtter
  • lønnesirup
  • smør til steking

Fremgangsmåte

Dette forbereder du hjemme:

  • Klipp opp pizzabunnpakken på kortsiden og dra deigen ut. Ta vare på pakken, kan brukes til å frakte.
  • Rull ut deigen og smør smøret jevnt utover deigen og dryss over kanel, sukker og pekannøtter. Rull sammen deigen og putt den tilbake i orginalinnpakningen.

På tur:

  • Skjær deigrullen i ca 2 cm tykke skiver. Sett primusen på lav varme og ha godt med smør i. Ha kanelsnurrene i panna. Når de har blitt lysebrune på hver side heller du over litt lønnesirup om du vil ha de ekstra karamellaktige.
  • La steke et par minutter til, og voila!
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenesvegetar
Forhåndsbestill den nye kokeboken min i et begrenset opplag før jul! Bestill her!!

Oppskriftsvideo