Gå tilbake
+ porsjoner

VegeTurmat - Slik lager du pekan- og kanelsnurrer på tur

Dette er en helt perfekt dessert til turmaten. Det smaker som nystekte gourmet-gifflar!
Det som er så deilig med denne oppskriften er at du kan bruke halve pizzadeigen til lunsj/middagsmat og den andre halvparten til dessert! Genialt - om jeg får si det selv! :)
4 from 2 votes
Skrive ut Med video
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 3 porsjoner
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 1/2 ferdigkjøpt pizzadeig gjerne firkantet for enklere rulling
  • 2 ss smør jeg bruker plantebasert
  • 2-3 ts kanel
  • 2-3 ss sukker
  • 1 håndfull pekannøtter
  • lønnesirup
  • smør til steking

Fremgangsmåte

Dette forbereder du hjemme:

  • Klipp opp pizzabunnpakken på kortsiden og dra deigen ut. Ta vare på pakken, kan brukes til å frakte.
  • Rull ut deigen og smør smøret jevnt utover deigen og dryss over kanel, sukker og pekannøtter. Rull sammen deigen og putt den tilbake i orginalinnpakningen.

På tur:

  • Skjær deigrullen i ca 2 cm tykke skiver. Sett primusen på lav varme og ha godt med smør i. Ha kanelsnurrene i panna. Når de har blitt lysebrune på hver side heller du over litt lønnesirup om du vil ha de ekstra karamellaktige.
  • La steke et par minutter til, og voila!
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Oppskriftsvideo

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.