Sett ovnen på 220 grader, over- og undervarme.
Vask søtpotetene, del de i ca 2,5 cm skiver og legg på et stekebrett med bakepapir.
Pensle på olje og ha på salt og pepper. Bak i stekeovnen i ca 30 minutter, til søtpotetene er møre.
Når potetene bakes forbereder du vegetardeigen: Ha olje i en stekepanne og ha i NATURLI' minced, stek til den har fått en gyllenbrun farge. Ha så i tacokrydder og 1 dl vann, og stek til det meste av vannet er borte.
Forbered så toppingen: Bland agurkbitene med aioli slik at det blir en slags tzatziki og del opp cherrytomater.
Når søtpotetene er ferdige er du klar til å servere: Ha en skive søtpotet på tallerkenen og ha på NATURLI' sriracha majones, deretter tacovegetardeigen, agurkmiksen, cherrytomatene og topp ellers med det du ønsker. NYT! :)