- 6-10 sjokoladeplater ti 100 g sjokoladeplater dekker 1 langpanne
Toppingforslag, velg en eller flere
- Havsalt gjerne på hele platen
- Hakkede mandler
- Pistasjenøtter
- Spiselig glitter
- Lakrispulver
- Granateple
- Frosne bringebær
- NonStop
- Saltstenger
- Appelsinskall
- Chiliflakes
Sett ovnen på 100 grader.
Fordel sjokoladeplatene utover et bakepapirkledd stekebrett.
Smelt sjokoladen i ovnen i 5 minutter. Følg med.
Ta sjokoladen ut av ovnen og bruk en spisepinne til å lage ønsket mønster. Hvis du har barn kan de gjerne hjelpe til med dette og neste steg:)
Strø over ønsket topping, dytt litt forsiktig ned i sjokoladen om du ikke synes det fester seg nok.
Sett sjokoladen til avkjøling i kjøleskapet, fryseren eller ute hvis det er kaldt nok.
Når sjokoladen har stått til avkjøling i 30 minutter kan du knekke den opp i biter i ønsket størrelse.
Sjokoladen oppbevares kjølig og bør tas ut rett før servering.
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.