Go Back
+ servings

Brokkolisalat - vegansk

No ratings yet
Print
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 6

Ingredienser

  • 1 brokkoli i små buketter, kutt også stilken i små tynne biter
  • ½ rødløk finhakket
  • 1 fast eple i små biter, feks. pink lady, jeg bruker skallet også
  • 1 håndfull rosiner gjerne økologiske
  • 40 g pekannøtter hakkede og ristede, eller bruk andre nøtter om du vil (en god neve)
  • 150 ml aioli eller majones gjerne plantebasert
  • ½ ts salt
  • pepper
  • granateple valgfritt, til pynt

Fremgangsmåte

  • Del brokkolien i små buketter, skrell deretter stilken for det ytterste laget og del den i små biter.
  • Bland så alt i en stor bolle, og smak til med salt og pepper. Dryss gjerne granateple på toppen, det blir lekkert og gir en god syre.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenesvegetar
Forhåndsbestill den nye kokeboken min i et begrenset opplag før jul! Bestill her!!