Korianderdressing: Stavmiks alle ingrediensene, eller bruk en liten blender eller lignende. Det er ikke mye saus, men smaken er intens, så det skal bare litt til hver porsjon.
Maissalsa 1: Skyll maisen og stek deretter i tørr panne i ca 10 minutter på høy temperatur. Fordel maisen i et lag, så de har kontakt med varmen, rør sjeldent, ta av varmen når de har en gylden litt stekt farge.
Proteinmiks: Varm oljen, bland deretter alle ingredienser i en kjele. Varm opp og smak til med salt. Her blir smaken veldig ulik etter hvilken salsa du bruker, så er du glad i sterk mat, velg en sterk salsa eller fyll på med chilikrydder. Sett så til side på lav varme mens du gjør klart resten.
Maissalsa 2: Når maisen er ferdig blander du alle ingrediensene i en bolle, og smaker til med salt og jalapeno/chili.
Varm så lompene og ha i proteinmiks, så maissalsa, korianderdressing og eventuelt fetaost om du vil. (Uten feta er denne helt vegansk, du kan også bruke en vegansk fetaerstatning om du har det)