Sett ovnen på 200 grader, over og undervarme.
Skrell gresskaret, ta ut kjernene inni og kutt i grove terninger. Stek i 30 minutter til de er helt myke. La ovnen stå på 180 grader til neste steg.
Avkjøl litt og kjør med en stavmikser til pure.
Ha gresskarpureen i en bolle og bland med bløtlagt linfrø, kokosolje og lønnesirup.
Ha deretter oppi kokosmasse, kakao, kokossukker, kanel og salt. Bland alt godt sammen.
Ha kakerøren i en bakepapirkledd form på ca 20*22 og stek på 180 grader i 45 minutter. Den skal være myk og saftig i midten.
Ha alle ingrediensene til sjokoladekremen i en blender. Kjør til en tykk og jevn krem.
La den stå i kjøleskapet i 30 minutter for å tykne litt før du smører den over kaken.
Ha kremen over kaken når kaken er helt avkjølt.
Pynt gjerne kaken med friske eller tørkede bær.