Sett ovnen på 225 grader, over og undervarme eller varmluft ca 180 grader.
Start så med artisjokkremen: Bland alle ingredienser godt i en foodprosessor. La den gå litt lengre enn du tror er nødvendig, så den blir helt silkemyk. Bruk en slikkepott og skrap ned på sidene underveis. Blir den for tykk, ha i mer av laken fra artisjokkene.
Smør så kremen over en ferdig pizzabunn, pitabrød eller tortilla. Ta en neve grønnkål per porsjon, drypp litt olje på den og masser den i hånden din i 30 sekunder så den mykner.
Legg så grønnkålen på toppen av kremen og stek i 5-10 minutter, avhengig av hva slags bunn du bruker og om den er frossen.
I mellomtiden skreller du polkabeten (eller gulbeten) og skjærer i tynne skiver.
Ta ut pizzaen når grønnkålen er sprø (før den blir brent) , topp med polkabeter (eller tomater), litt lime, og gjerne chili flak. Nyt:)