Gå tilbake
+ porsjoner

Crispy taco med vegetarchunks og chilimajones

5 from 2 votes
Skrive ut
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 1 pk plantebaserte "kyllingbiter"
  • 1/2 flaskegresskar, renset og kuttet i terninger
  • 1 ss stekeolje
  • 1 pk crispy chicken blanding

Chilimajones

  • 1 dl plantebasert majones
  • 1 ts sriracha eller annen sterk saus
  • 1 lime kun saften
  • 1/2 ts kyllingkrydder (valgfritt)

Tilbehørsforslag

  • tacolefser
  • guacamole
  • syltet rødløk
  • vårløk
  • grønn chili
  • lime

Fremgangsmåte

  • Sett en stor stekepanne på medium høy varme og ha i oljen
  • Tilsett så gresskaret og la steke i 8-10 minutter til den begynner å få litt farge.
  • I mellomtiden: Lag chilimajonesen ved å blande sammen alle ingredienser og smake til med eventuelt mer sriracha. Kutt også opp ønsket tilbehør.
  • Ha så i vegetarchunksene sammen med gresskaret og la steke med i ca 5-6 minutter til den også har litt farge.
  • Tilsett crispy-taco miksen (den er glutenfri hvis du lurte) i stekepannen og rør godt inn.
  • Server med ønsket tilbehør og nyt:)
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.