Jobb med meg
Jeg er lidenskapelig opptatt av å spre kunnskap om at vegetarmat er både digg og enkelt å lage. Dersom du jobber med en merkevare som bidrar til det samme målet, så kan det godt hende at vi kan gjøre et samarbeid som får enda flere nordmenn til å spise mer kjøttfritt.
Jeg jobber gjerne med produkter jeg digger, så ta kontakt om du tror jeg vil elske akkurat ditt produkt!
Vennligst ikke send meg gratis vareprøver med forventning om at det gir omtale, ønsker du at jeg skal teste produkter, ta kontakt på [email protected] så finner vi en god måte å gjøre dette på.
Mine hovedtjenester:
Innhold- og oppskriftsutvikling:
Med min analysebakgrunn og arbeid med digital markedsføring i mange år, har jeg en spisskompetanse i å finne godt innhold som passer i tiden. Jeg har også gode samarbeidspartnere på bilde, video, gif-produksjon, så jeg kan skreddersy en pakke til ditt behov.
Det er mange som ønsker oppskrifter utviklet til sesong eller med basis i visse ingredienser. Dette løser jeg gjerne, så ta kontakt så finner vi en fin løsning som passer alle.
Min kokebok kom rett inn på bestselgerlisten som Norges mest solgte kokebok. Hovedgrunnen til det er nok fordi jeg jobber systematisk med oppskrifter for å treffe på det folkelige og enkle, men samtidig å finne de skikkelig digge matkombinasjonene som gir mestringsfølelse og matglede.
Foredrag:
Som foredragsholder i en årrekke innen digital markedsføring og som tidligere internasjonal presentasjonscoach i Google kan jeg tilby engasjerende, morsomme og inspirerende foredrag med mye energi.
Jeg kan mye om bærekraft og miljø, og forklarer dette på en enkel men tydelig måte.
På Talerlisten.no finner du mer om mine foredrag, og jeg skreddersyr gjerne.
Kurs:
Vil din bedrift gi de ansatte en introduksjon til grønnere mat helt uten pekefinger, men full av matglede og oppskrifter alle kan mestre i en travel hverdag? Hva med en teambuilding på kjøkkenet med inspirasjon som kan gi både bedre helse, men også grønnere matglede? Ta kontakt så finner vi en form som passer dere.
Hvem jobber jeg ikke med?
For meg er det utrolig viktig at produkter jeg jobber med er enig i utfordringene det er i dagens matindustri. Jeg jobber ikke med produkter som har animalske ingredienser i seg, ei heller f.eks palmeolje som indirekte bidrar til å ødelegge regnskog og dyreliv. Skinnprodukter eller lignende er heller ikke aktuelt.
Jeg har en eneste styreregel i forhold til hva jeg skal jobbe med: “Kan dette bidra til å senke kjøttforbruket i Norge?”, hvis svaret på dette er ja så er jeg åpen for mye.
For alle henvendelser, ta kontakt på [email protected] .