Begynn med den syltede gulroten: Skjær gulrøttene i tynne staver. Bland vann, eddik, sukker og salt og rør til sukkeret er oppløst. Dekk gulrotstavene med blandingen og la stå i minst 20 min (gjerne lengre eller fra dagen før. Holder seg fint i kjøleskap i to uker dersom du er flink og bruker rent bestikk hver gang).
Stek baguettene etter anvisning på pakken.
Varm litt olje i en stekepanne. Ha i NATURLI' veggie balls og stek i 14 minutter på medium varme til de har fått en gyldenbrun farge (14 minutter er veldig spesifikt, men det er anbefalt på pakken og det funket perfekt her, men dette ser du jo an :) ).
Mot slutten av steketiden til vegetarbollene, ha maisenna og vann i en liten kjele og visp til det blir klumpfritt. Ha deretter resten av ingrediensene til glazen i samme kjele og gi et lite oppkok så det tykner litt, under omrøring.
Når vegetarbollene er ferdig stekt, hell over ingefærglazen og rør rundt til alle bollene dekket godt.
Når baguettene er ferdige, del de i to og skjær nesten helt igjennom på langs slik at de kan åpnes men ikke detter fra hverandre. Dekk toppen og bunden med NATURLI' sriracha, ha i de syltede gulrøttene, vegetarbollene og topp med det fyllet du ønsker. NYT! :)