Varm oljen i en stekepanne, og stek to av vårløkene til de er myke. Tilsett hvitløk, ingefær og femkrydder, la det frese til alt er mykt. Pass på så det ikke svir seg.
Hell av laken fra jackfruiten, skjær av den hardeste lille trekanten nederst på frukten. Del så bitene i cirka 1⁄2 cm brede strimler. (Du kan godt finhakke den lille trekanten og la den være med videre)
Tilsett deretter alle ingrediensene til den crispy jackfruiten i stekepannen, og la det frese i 10 minutter.
Nå kan du enten legge blandingen i kjøleskapet frem til gjestene kommer, eller gå videre til neste trinn med en gang.
Ved en halvtime igjen til servering, forvarm ovnen til 200 grader, varmluft, ha jackfruiten i en stor ildfast form, eller rett på et stekebrett. Stek i 20–25 minutter.
Skjær agurk og de tre siste vårløkene i strimler som er omtrent like lange som pannekakene. Jeg pleier å grave ut kjernene i agurken med en skje, og deretter dele den i strimler.
Damp pannekakene ifølge anvisningen på pakken.
Når jackfruiten er ferdig stekt, kan du godt rive den enda litt mer fra hverandre med to gafler.
Ha alle ingrediensene i skåler på bordet sammen med pannekakene, slik at alle kan forsyne seg selv.