Gå tilbake
+ porsjoner

Parmvegan – nøttetopping

Nøttetopping brukes litt som parmesan og kan strøs over alle retter hvor du ønsker en touch av ostesmak med litt knas og tekstur. Vi bruker det spesielt ofte i pastaretter, gryteretter og pizza.
5 from 9 votes
Skrive ut
Total tid: 5 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 2 dl
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 100 g cashewnøtter
  • 3 ss næringsgjær
  • 1 ts salt
  • ¼ ts hvitløkskrydder

Fremgangsmåte

  • Kjør alle ingredienser i en foodprosessor til det er godt blandet, og til cashewnøttene er i veldig små biter.
  • Kan oppbevares i kjøleskap i en tett beholder i ukevis, vi har aldri opplevd at det har blitt dårlig før det er brukt opp.
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.