En rett virkelig alle elsker! Den er knasende, supersunn, fargerik og enkel. Denne må du rett og slett bare prøve, og jeg anbefaler veldig at du bruker salatblader, det gir en perfekt motstand til fyllet.
2–3hoder hjertesalat evt et lite hode rød eller hvit spisskål (spisskål blir best synes jeg)
2vårløkfinsnittet
hoisin-saus
ristede sesamfrøkan kjøpes ferdig
tørre chiliflak eller frisk chili i tynne skiver
limebåter
chilimajones
Fremgangsmåte
Kutt alt ferdig før du begynner. Varm oljen på medium sterk varme og stek løken nesten blank før du tilsetter hvitløk, ingefær og gulrøtter og steker i 4–5 minutter til.
Tilsett så linser, valnøtter, soyasaus, hoisin-saus og chiliflak og bland godt.
Ha så i spinat, og stek til den har falt sammen.
Smak til med eventuelt mer chili, hoisin og soya, men husk at du kan justere med toppings. Ha i litt syre i form av nypresset lime- eller sitronsaft hvis du synes det smaker for søtt.
Brekk forsiktig av hjertesalat eller rød spisskål hele blader, husk å skylle de, og fyll deretter med fyll og husk masse toppings. Spis med hendene:)
Merknader
Variasjon: Du kan gjerne ha i flere grønnsaker i miksen, for eksempel finkuttet paprika i ulike farger, squash eller stangselleri
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.