Gå tilbake

Handleliste: Arancini – risottoboller

Her er det ingen mengder, fordi det ofte er en rett som lages basert på rester. Dersom du lager det fra bunn, så er det ca 20-25 boller på en porsjon risotto laget på 2 dl tørr ris. 
No ratings yet
Print
Total tid: 20 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • risottorester fra kjøleskap avkjøles i minst to timer
  • mozzarella valgfritt
  • egg
  • mel
  • strøbrød / pankomel
  • stekeolje f.eks. solsikkeolje

Serveringsforslag

  • tomatsaus
  • avokado-dipp
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.