Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Aubergineform med smak av Italia

Husk at porsjonsberegningen er 3-4 med tilbehør. Uten tilbehør holder det til 2 personer.
5 from 2 votes
Print
FORBEREDELSESTID: 15 minutter
KOKETID: 20 minutter
Total tid: 35 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 3
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 2 mellomstore auberginer
  • 3–4 ss stekeolje
  • 1 ts salt
  • 350 g god tomatsaus gjerne med smak (ca. 3 ½ dl)
  • 100 g parmesan gjerne plantebasert, eller parmvegan
  • 1 ball fersk mozzarella
  • en stor neve frisk basilikum
  • salt og pepper

Forslag til tilbehør

  • flettet pestosnurr anbefalt!
  • en frisk salat
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.