Saus
- 5 dl vann
- 1 grønnsakbuljongterning eller 1 ss fond
- 5 ss tomatpuré
- 1–3 ss chilikrydder etter smak
- 2 ts spisskummen
- 1 ½ ts tørket oregano
- 3 hvitløksfedd
- 1 ss soyasaus / tamari
- 1 ts limejuice eller eplesidereddik
Fyll
- 2 ss olivenolje
- 1 rødløk
- 1 ts salt
- 4 hvitløksfedd
- 1 boks artisjokkhjerter
- 200 g frisk spinat
- 1 liten boks sorte bønner 175 g, skylt
- 2 never edamamebønner (i frysedisken) valgfritt
- ½ dl kokoskrem / crème fraîche
- pepper
Annet
- 6 store tortillaer gjerne fullkorn
- frisk koriander etter smak
- 2 ½ dl revet ost
Guacamole
- 2 avokadoer
- 1 lime
- 2–3 skiver syltet jalapeño eller
- 1 ts kajennepepper / chilikrydder
- 1 håndfull frisk koriander
- salt
Tomatsalsa
- 100 g cherrytomater ca. 10 stk.
- 1 hvitløksfedd
- ½ chili
- 1 neve korianderblad
- ½ lime
- ¼ rødløk valgfritt
- litt sukker – om tomatene ikke er så søte
- litt olivenolje
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.