Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Enchiladas med spinat, artisjokk og applaus

No ratings yet
Print
Total tid: 1 time
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

Saus

  • 5 dl vann
  • 1 grønnsakbuljongterning eller 1 ss fond
  • 5 ss tomatpuré
  • 1–3 ss chilikrydder etter smak
  • 2 ts spisskummen
  • 1 ½ ts tørket oregano
  • 3 hvitløksfedd
  • 1 ss soyasaus / tamari
  • 1 ts limejuice eller eplesidereddik

Fyll

  • 2 ss olivenolje
  • 1 rødløk
  • 1 ts salt
  • 4 hvitløksfedd
  • 1 boks artisjokkhjerter
  • 200 g frisk spinat
  • 1 liten boks sorte bønner 175 g, skylt
  • 2 never edamamebønner (i frysedisken) valgfritt
  • ½ dl kokoskrem / crème fraîche
  • pepper

Annet

  • 6 store tortillaer gjerne fullkorn
  • frisk koriander etter smak
  • 2 ½ dl revet ost

Guacamole

  • 2 avokadoer
  • 1 lime
  • 2–3 skiver syltet jalapeño eller
  • 1 ts kajennepepper / chilikrydder
  • 1 håndfull frisk koriander
  • salt

Tomatsalsa

  • 100 g cherrytomater ca. 10 stk.
  • 1 hvitløksfedd
  • ½ chili
  • 1 neve korianderblad
  • ½ lime
  • ¼ rødløk valgfritt
  • litt sukker – om tomatene ikke er så søte
  • litt olivenolje
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.