Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Flettet pestosnurr

5 from 1 vote
Print
FORBEREDELSESTID: 15 minutter
KOKETID: 10 minutter
Total tid: 25 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 1 familiepizzadeig eller ferdigkjøpt
  • 1–2 dl pesto hjemmelaget eller ferdigkjøpt
  • 50–100 g revet ost
  • olivenolje eller egg til pensling
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.