Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Gratinerte tacoskjell

Tidsbruken avhenger noe av hvilket fyll du benytter. 
No ratings yet
Print
Total tid: 25 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 3
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 10-12 Tacoskjell

Fyllvalg 1: Vegetardeig med tacokrydder

  • 300-400 g vegetardeig
  • 1-2 ss stekeolje f.eks. rapsolje
  • 1 pose tacokrydder
  • ev. 3 ss vann

Fyllvalg 2: Tacolinser med knas

  • 1-2 ss stekeolje f.eks. rapsolje
  • 80 g valnøtter grovhakket
  • 1 liten boks valgfrie linser 175 g, skylt
  • 1-3 ss tacokrydder avhengig av styrke
  • 1 ts sukker ved behov
  • ½ dl vann
  • en skvis av lime

Fyllvalg 3:Los quinoas

  • 2 ss olivenolje
  • ½ gul løk hakket
  • 2-3 hvitløksfedd finhakket eller revet
  • 1 buljongterning / 1 ss fond
  • 3 dl vann
  • 2 dl hermetiske tomater
  • 2 dl quinoa
  • 1-2 ss chilikrydder eller kajennepepper
  • ½ ss spisskummen
  • 1 liten boks sorte bønner 175 g, skylt
  • 1 liten boks mais 200 g, skylt
  • salt og pepper
  • 1 lime saften av
  • ½ potte frisk koriander bladene av

Topping

  • revet ost f.eks. cheddar/mozzarella

Valgfritt tilbehør

  • guacamole
  • salsa
  • rømme
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.