Fyllvalg 1: Vegetardeig med tacokrydder
- 300-400 g vegetardeig
- 1-2 ss stekeolje f.eks. rapsolje
- 1 pose tacokrydder
- ev. 3 ss vann
Fyllvalg 2: Tacolinser med knas
- 1-2 ss stekeolje f.eks. rapsolje
- 80 g valnøtter grovhakket
- 1 liten boks valgfrie linser 175 g, skylt
- 1-3 ss tacokrydder avhengig av styrke
- 1 ts sukker ved behov
- ½ dl vann
- en skvis av lime
Fyllvalg 3:Los quinoas
- 2 ss olivenolje
- ½ gul løk hakket
- 2-3 hvitløksfedd finhakket eller revet
- 1 buljongterning / 1 ss fond
- 3 dl vann
- 2 dl hermetiske tomater
- 2 dl quinoa
- 1-2 ss chilikrydder eller kajennepepper
- ½ ss spisskummen
- 1 liten boks sorte bønner 175 g, skylt
- 1 liten boks mais 200 g, skylt
- salt og pepper
- 1 lime saften av
- ½ potte frisk koriander bladene av
Topping
- revet ost f.eks. cheddar/mozzarella
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.