Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Grønn curry med asparges og gulrot

No ratings yet
Print
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

  • 250 g ris gjerne basmati
  • 2 ss stekeolje f.eks. kokosolje
  • 1 gul løk
  • 1 ts salt
  • 1 ss frisk ingefær
  • 2–3 hvitløksfedd
  • 1 bunt asparges
  • 4 store gulrøtter
  • 3–5 ts grønn curry paste
  • 2 små bokser kokosmelk totalt ½ liter (ikke lett)
  • 1 ss lønnesirup eller honning ev. brunt sukker
  • 1 liten boks grønne linser 175 g, skylt
  • 100 g spinat
  • 1 ss riseddik ev. 7 % eddik
  • 1 ss tamari / soyasaus

Topping

  • en neve hakket koriander
  • chiliflak
  • rømme / crème fraîche gjerne plantebasert
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.