- 200–250 g fast tofu ikke silketofu
- 130 g crème fraîche gjerne plantebasert
- 130 g majones gjerne plantebasert
- 100 g rød tangkaviar fra f.eks. IKEA eller Lysekils
- 2–3 ss nypresset sitronsaft
- 1 potte dill
- 1 rødløk
- ½–1 chili
- 1 ½ ts salt
- nykvernet pepper etter smak
- ¼ ts kajennepepper
- en god neve tinte edamamebønner uten skall valgfritt
- 1 avokado
Serveres med enten:
- små kjeksbegere
- ristet brød eller loff
- knekkebrød
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.