Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Klassisk italiensk pizzabunn og Nydelig hurtig pizzasaus

Bunn: Denne porsjonen holder til 4 porsjonsbunner eller 2 familiebunner. 
Tomatsaus: Holder til samme mengde som bunnen, gir ca 2,5 dl.
No ratings yet
Print
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

Pizzabunn

  • 500 g tipo 00-mel ev. hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 ½ ss sukker
  • 3 dl vann
  • ½ dl olivenolje
  • 25 g fersk gjær evt 1 ts tørrgjær

Pizzasaus

  • 400 g hermetiske hele tomater gjerne cherry
  • 2 ts olivenolje
  • 2 ts rødvinseddik
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts salt
  • 1/2 ss sukker
  • 1/2 ss tørket oregano
  • 1/4 ts pepper
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.