Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Klassisk knallgod lasagne, som overbeviser de fleste

5 from 2 votes
Print
KOKETID: 1 time 50 minutter
Total tid: 2 timer 10 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 6
Legg i handlelisten

Ingredienser

Fyll

  • 2 ss stekeolje f.eks. rapsolje
  • 1 gul løk
  • 2–4 hvitløksfedd
  • 600–650 g vegetardeig fryst eller fersk
  • 800 g hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 store gulrøtter
  • 200 g sellerirot i små terninger
  • 2 ½ dl rødvin
  • 2 grønnsakbuljongterninger knus dem gjerne
  • 2 dl vann
  • 1 ½ ts salt
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket oregano
  • pepper

Saus

  • 7 dl melk gjerne havre
  • ½ ts salt
  • 4 ss mel eller maisenna
  • 2–3 ss smør
  • pepper

Annet

  • 12–15 lasagneplater
  • 200–250 g revet ost
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.