Fyll
- 2 ss stekeolje f.eks. rapsolje
- 1 gul løk
- 2–4 hvitløksfedd
- 600–650 g vegetardeig fryst eller fersk
- 800 g hakkede hermetiske tomater
- 2 ss tomatpuré
- 2 store gulrøtter
- 200 g sellerirot i små terninger
- 2 ½ dl rødvin
- 2 grønnsakbuljongterninger knus dem gjerne
- 2 dl vann
- 1 ½ ts salt
- 1 ts tørket basilikum
- 1 ts tørket timian
- 1 ts tørket oregano
- pepper
Saus
- 7 dl melk gjerne havre
- ½ ts salt
- 4 ss mel eller maisenna
- 2–3 ss smør
- pepper
Annet
- 12–15 lasagneplater
- 200–250 g revet ost
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.