Supersprø tofu
- 250 g fast tofu ikke silketofu
- 1 dl maisstivelse
- 1 ts salt
- solsikkeolje
Saus
- 1 dl tamari / soyasaus
- 2 ss eplesidereddik
- 4 ss lønnesirup eller flytende honning
- 1–2 lime
- ¼–½ ts kajennepepper
- 5 ss vann
Grønnsaker
- 1–2 vårløk
- 1 paprika
- 3–4 asparges
- 1 neve sukkererter
- 2 medium gulrøtter
- 1 stor neve rødkål
Annet
- 2 ss stekeolje
- 2 hvitløksfedd
- en neve fryste edamamebønner uten skall valgfritt
- 150–200 g flate risnudler f.eks pad thai nudler
Topping
- 1 neve friske korianderblad
- 1 håndfull peanøtter
- 1 lime
- chiliflak
- sukker
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.