Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Pasta i tomat- og olivensaus

5 from 2 votes
Print
Total tid: 30 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

Saus

  • 800 g grovhakkede hermetiske tomater
  • 20 kalamata-oliven uten stein
  • 3–4 fedd hvitløk
  • ¼–½ ts tørkede chiliflak
  • 1 ss sukker
  • 1 ss olivenolje
  • 1 liten boks valgfrie linser 175 g, skylt
  • 2 ss kapers valgfritt
  • en liten håndfull frisk basilikum eller bladpersille
  • salt og pepper etter behov
  • 300 g valgfri pasta gjerne fullkorn

Valgfri topping:

  • fetaost eller parmesan
  • basilikum
  • pepper
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.