Supersprø tofu
- 250 g fast tofu ikke silketofu
- 1 dl maisstivelse
- 1 ts salt
- solsikke- eller peanøttolje
Gryte
- 2 ss olivenolje eller peanøttolje
- 3 fedd hvitløk
- ½ ss frisk ingefær ca. 1 ½ cm rot
- 3–5 ts grønn curry paste 1 ⅓ vann
- 2 grønnsakbuljongterninger eller 2 ss fond
- 1 ts salt
- 1 stor boks kokosmelk 400 g, ikke lettvariant
- 7 ss peanøttsmør ca 1 dl
- 2 ss tamari / soyasaus
- 2 ss lønnesirup
- 1 ts tørkede chiliflak
- 2 lime
- 250 g nudler ramen eller pad thai
Grønnsaker
- 200 g aromasopp eller shitake
- 4–5 vårløk
- 5 medium store gulrøtter
Topping
- 1 neve peanøtter
- ½ potte koriander
- limebåter
- server med tørkede chiliflak
Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.