Gå tilbake
+ porsjoner

Handleliste: Quesadillas med sopp og spinat

5 from 1 vote
Print
Total tid: 30 minutter
Oppskrift av: Hanne-Lene
Antall porsjoner: 4
Legg i handlelisten

Ingredienser

Soppfyll

  • 2 ss smør eller olje
  • 2 hvitløksfedd
  • 500 g valgfri sopp i skiver
  • 1 ts salt
  • 1–2 ss tacokrydder hjemmelaget eller kjøpt
  • 1 liten boks grønne linser 175 g, skylt
  • 200 g frisk spinat
  • 200–250 g revet valgfri ost gjerne cheddar

Annet

  • 8–10 tortillalefser gjerne fullkorn eller mais
  • stekeolje f.eks. rapsolje

Anbefalt tilbehør

  • Maispuré
  • Limedressing
Spre matgleden, legg igjen stjerner basert på hva du synes!Laget du oppskriften? Legg igjen stjerner så flere kan vite om den er anbefalt:)! Følg her for mer inspirasjon: Instagram @hannelenedahlgren
Sikre deg mine bestselgende bøker her! Bestill nå!!

Næringsinnhold er alltid veiledende og avhenger av mange faktorer som hvilke merkevarer du bruker, størrelse på produkter og lignende. Der det er tvil er det lagt inn det mest vanlige produktet og vekt for en råvare i snitt.